Vilistlasele

Kas tead, kes on riigiteaduste Reinud?

Kui tead, siis oled suure tõenäosusega politoloog-sotsiaalteadlane ning just Sind ja Sinu kursusekaaslasi ootame 18. mail 2024, Tartu Ülikooli vilistlaspäeval Lossi 36 kolmandale korrusele. Skytte instituudi auväärsetesse ruumidesse Toomemäel. Majja, mille akendest paistavad nii ingli- kui kuradisild, Riigikohtust rääkimata. 

Meie üritusel osalemiseks piletit vaja ei ole :) aga selleks, et vanad kursusekaaslased näeksid, et oled tulemas, võid oma tulekust SIIN FAILIS märku anda. 

Mis plaanis?

15.00 Taagepera tamme istutamine Toomemäele

15.30 Rein Toomla viktoriin Kääriku 2.0. Võistkondadesse jagavad korraldajad ja avatud on puhvet.

16.30 Õ-fraktsioon tuleb valijatega kohtuma ja võtab kaasa parimad palad oma kullafondist

17.00 Vabakava

  • Terve päeva jooksul saab vaadata vanade konspektide näitust. Need on sellest ajast, kui tudengi parimad sõbrad loengusaalis olid paber ja pastakas. 

  • Avatud on loenguruumid 214 ja 307

  • Kui vilistlaspäeva ilm on jahedam, kui kodus riideid valides tundus, siis Skytte kirjaga mõnusa hoovipusa saab vilistlaspäeval 15.00 eurose sõbrahinnaga. Tasumine sularahas.

18.00 lõpetame Skyttes ja siirdume all-linna, kus jätkame õhtut Tartu Ülikooli vilistlasperena.

Päeva jooksul palju muudki toredat!

---

Skytte instituudi vilistlaskogu loodi 2021. aasta septembris ning lisaks vilistlaskogu esimehele on sellel ka oma koordinaator. Kui oled lõpetanud meie instituudi või mõne meie eelkäijatest ning soovid ühineda meie vilistlaskoguga, siis kirjuta Uta Kührtile (vt. lehe paremast veerust) ja palu ennast liita meie listiga. Kui soovid vilistlasena rohkem panustada, siis kirjuta samuti Utale.

"Meie instituudi vilistlaskogu missioon on toimida tugeva ja ühtehoidva vilistlaste võrgustikuna. Soovime vilistlastena püsida uute teadmiste epitsentris ning avada töö- ja karjäärialaselt uusi uksi. Oluline osa vilistlaskogu toimimisest on koostööl ning soovil, et see oleks meie kõigi nägu," ütles Paul-Henry Sereda Skytte vilistlaskogule algust luues.

Seotus Skytte instituudiga ei pea lõppema eksmatrikuleerimisega õppekava täitmise tõttu. Vilistlaskogu eesmärgiks on luua tugevat vilistlaste kogukonda, et toetada nii meie kõigi kui Eesti käekäiku.

Merili Arjakas, Skytte vilistlaskogu esimees
Tartu Ülikooli vilistlased 2019. aasta kokkutulekul, teklid peas.

Tule vilistlaste kokkutulekule koos sõpradega

Tartu Ülikool

Õigusteaduskonna endiste ruumide ühiskülastus Tartu Ülikooli peahoones

Maria Murumaa-Mengel auditooriumis

Vilistlase lugu. Maria Murumaa-Mengel: raamatute keskel kasvanud tüdruk